Nu er vi igennem høsten de fleste steder i Danmark

En gennemsnitlig normal høst svarer til ca. 9,3 mio. tons eller 13,3 mio. m3 korn.

Har du indgået en aftale om salg af årets afgrøder? Hvis ikke, kan du klikke her og se, hvordan du nemt indhenter et tilbud.


 • 60%

  Ca. 60% af den danske høst er nu i hus. Hvis denne mængde korn blev fyldt på lastbiler, der stod på række, ville de nå fra København til? Klik på videoen for at se hvor langt.....
 • TV-indslag med TV2 Østjylland

  Danish Agros datterselskab Nordic Seed har et stort fokus på, at udvikle fremtidens klimasikrede kornsorter. Direktør i Nordic Seed, Kim Bonde Pedersen, har fortalt TV2 Østjylland lidt om det spændende arbejde.

  Se indslaget her.

   

   

 • 30% af den danske høst er nu i hus

  Klik på videoen for at se hvor meget den nuværende høstvolumen ville fylde Rundetårn.
 • To TV-indslag med Danish Agro om høsten

  Høsten er godt i gang i hele Danmark. TV Syd og TV2 Nord var på besøg i hver sin ende af Jylland for at lave høstindslag hos vores gode kunder Peter Flyger og Martin Lund Madsen, der høstede henholdsvis triticale og rug. Vores Markedschefer Jan Vanggaard og Kent Mathiesen fortalte desuden om kvalitet og de generelle høstudsigter.

  Se TV2 Nord indslaget her.

  Se TV Syd indslaget her.

   

 • Høst-Tour 2021

  Mejetærskerne er så småt begyndt at trille ud på markerne, og Effektivt Landbrugs biler kører også ud på den årlige Høst-Tour.

  Vi er glade for igen i år at være sponsor for Høst-Touren og ser frem til at læse alle de spændende beretninger fra jer ude i marken.

  Følg med her.

 • Høsten er i gang

  TV2 Fyn besøgte landmand Lars Langskov Nielsen nær Otterup, hvis to store mejetærskere arbejdede sig igennem 20 hektar vinterbyg. Og hvor vores Produktspecialist Henrik Hansen gav en høstprognose for den fine avl, der står på de fynske marker - se mere i indslaget fra TV2 Fyn her.