Få et tilbud på dine afgrøder

Udfyld nedenstående formular, og få et tilbud på dine 2022 afgrøder.

Ønsker du et tilbud på afgrøder fra sidste års høst kan du kontakte kundeservice på 7215 8000.

Grundigt analysearbejde i Danish Agros laboratorier

Danish Agro har to laboratorier, et i Karise og et i Kolding. Her foretages analyse af alle kundernes afgrøder. Kom med indenfor og hør mere om analyseapparatet, der sættes i gang, når en landmand kommer ind med sine afgrøder.

Se filmen om arbejdet i vores laboratorier her.

Opbevaring af afgrøder

Ønsker du at få dine afgrøder oplagt, har du mulighed for at få dem oplagt via en halvmånedlig aftale frem til afregning af dit korn eller via en rammeaftale for en længere periode.

Kontakt os på tlf. 7215 8000 for at høre nærmere.

Indlagring af ny høst

Herunder har vi samlet gode råd, når du skal have ny høst indlagret på bedriften.

Kravene til kornopbevaring bliver hele tiden større. Derfor ønsker Danish Agro sammen med landbruget at tage del i ansvaret. Vi har derfor samlet en lang række gode råd og retningslinier for kornopbevaring. De er med til at højne kvaliteten af dit korn, og samtidig sikrer du værdien af dine afgrøder.

Du kan hente brochuren via linket nedenfor.

Læs mere om indlagring, temperatur, vandindhold og tørring

Bruger du dit korn til foder?

I nyhøstet korn sker der en eftermodningsproces, hvor der kan dannes skadelige stoffer (frie radikaler). Disse skadelige stoffer forbruger de naturlige antioxidanter (bl.a. E- og C-vitamin), som er i foderet. Når du tilsætter nyhøstet korn i din foderblanding og bruger Danish Agros tilskudsfoder, behøver du imidlertid ikke at bekymre dig om foderets niveau af antioxidanter. Vi justerer automatisk niveauet af antioxidanter i vores forblandinger.  

Bruger du mineralblandinger, kan du købe ekstra E-vitamin via vores kundeportal eller kontakte kundeservice på tlf. 7215 8000.

Husk dog at få dit nyhøstede korn analyseret, så du evt. kan få din fodersammensætning korrigeret.

Læs mere om kornanalyser her.